## **APPLICATION FOR CONTINUING EDUCATION UNITS (CEUs)**



## SCCE's Compliance Risk Assessment and Management Virtual Conference December 6 - 7, 2022

Complete and submit this application to receive a certificate of attendance or continuing education units (CEUs). Check the box(es) below corresponding to the credit type(s) you wish to receive.

## Submit this application to the Compliance Certification Board (CCB)®:

email: <a href="mailto:ccb@compliancecertification.org">ccb@compliancecertification.org</a> | phone: 952.988.0141 | fax: 952.988.0146

CHC, CHRC, CHPC, CHC-F, CCEP-I, CCEP-I, CCEP-F (Upon receipt of this completed application, this CEU type is automatically assessed)	FOR ATTORNEYS ONLY: Continuing Legal Education (CLE)   Certain sessions may qualify for CLE credits. Submit this application within seven days to allow for state reporting, if required.		
Other   Credit type not already listed.	Many states require active attendance monitoring. Please verify your CLE requirements with your state.		
■ NASBA/CPE   Individuals MUST participate in the active attendance monitoring.	State & license #		
	State & license #		
	State & license #		
•	conducted during this virtual conference.  ilable online in your account within two-four weeks.		
· ·	certificates will be emailed within four weeks.		
By signing below, I attest that I HAVE ATTENE	DED THE SESSION(S) I indicated on this application:		
Print your name:			
Email:	Phone:		
Signature:	e:Date:		

**CONTINUED NEXT PAGE** →

## **APPLICATION FOR CONTINUING EDUCATION UNITS (CEUs)**

- ★ ATTENDEES must indicate "<u>Attendee</u>" for attendance below ONLY check sessions attended!
- ★ SPEAKERS must indicate "Speaker" for sessions presented and "Attendee" for sessions attended.
- ★ NOTE any session time missed if you dialed in late or left early.

Tuesday, December 6		
☐ Attendee	☐ Speaker	9:00 – 10:15 AM (1.25 clock hours or 75 minutes) Introduction
☐ Attendee	☐ Speaker	10:30 – 11:45 AM (1.25 clock hours or 75 minutes) Identification of Compliance Risks
☐ Attendee	☐ Speaker	12:45 – 2:00 PM (1.25 clock hours or 75 minutes) Risk Appetite and Tolerance
☐ Attendee	☐ Speaker	2:15 – 3:45 PM (1.5 clock hours or 90 minutes) Assessing Severity
Wednesday, December 7		
☐ Attendee	☐ Speaker	9:00 – 10:30 AM (1.5 clock hours or 90 minutes) Assessing Internal Controls over Compliance
☐ Attendee	☐ Speaker	10:45 AM – 12:00 PM (1.25 clock hours or 75 minutes) Risk Response and Mitigation
☐ Attendee	☐ Speaker	1:00 – 2:00 PM (1.0 clock hour or 60 minutes) Completing the CRM Cycle
☐ Attendee	☐ Speaker	2:15 – 3:15 PM (1.0 clock hour or 60 minutes) Final Considerations
Print your name:		