

HCCA's Research Compliance Conference SCCE's Higher Education Compliance Conference June 8 -10, 2022 | Anaheim, CA

Complete and submit this application to receive a certificate of attendance or continuing education units (CEUs).

Check the box(es) below corresponding to the credit type(s) you wish to receive.

Submit this application to the Compliance Certification Board (CCB)®

email: ccb@compliancecertification.org phone: 952.988.0141 fax: 952.988.0146	
CHC, CHRC, CHPC, CHC-F, CCEP, CCEP-I, CCEP-F 50-minute hour (Upon receipt of this completed application, this CEU type will be assessed)	FOR ATTORNEYS ONLY: Continuing Legal Education (CLE) Certain sessions may qualify for CLE credits. Submit this application within seven days to allow for state reporting, if required.
☐ AHIMA 60-minute hour HCCA's Research Conference Sessions Only	Individuals MUST sign in/sign out* if required by their state. Verify your CLE requirements with your state.
☐ ACHE 60-minute hour HCCA's Research Conference Sessions Only	State & license #
	State & license #
☐ RN – CA Board of Registered Nursing HCCA's Research Conference Sessions Only	State & license #
State/License # NASBA/CPE Individuals MUST participate in the active attendance monitoring.	Other Credit type not already listed.
*Sign-in/sign-out sheets are ava	ilable inside the meeting room.
CCB, AHIMA, and ACHE: credits and certion online in your account w	•
CLE, NASBA, RN, and Oth	ner external credit
certificates will be emailed	within four weeks.
★ By signing below, I attest that I HAVE ATTENDED	THE SESSION(S) I indicated on this application:
Print your name:	Phone:
Email:	

- ★ ATTENDEES must indicate "Attendee" for attendance below ONLY check sessions attended!
- **★** SPEAKERS must indicate "Speaker" for sessions presented and "Attendee" for sessions attended.
- **★** NOTE any session time missed if you logged in late or logged out early.

Wednesday, June 8	
8:00 – 9:30 AM PDT (1.5 clock hours or 90 minutes)	
☐ Attendee ☐ Speaker RP1 It's Not Research, It's Quality Improvement	
☐ Attendee ☐ Speaker RP2 Oh My! The Unique Challenges of Monitoring Investigator Initiated	
☐ Attendee ☐ Speaker HEP1 Workshop for New Higher Education Compliance Programs	
☐ Attendee ☐ Speaker HEP2 Foreign Gifts and Contract Reporting: Section 117 and Beyond	
Attendee — Speaker HEP2 Foreign Girls and Contract Reporting. Section 117 and Beyond	
9:45-11:15 AM PDT (1.5 clock hours or 90 minutes)	
☐ Attendee ☐ Speaker RP3 Managing Conflict of Interest Risk in Academic Medical Centers	
☐ Attendee ☐ Speaker RP4 Sponsor Clinical Quality Assurance Audits of Investigator Sites	
☐ Attendee ☐ Speaker HEP3 Recent Disability Compliance Issues: The ADA, FHA, COVID	
☐ Attendee ☐ Speaker HEP4 Raise Your Game, Not Your Voice: How Listening, Communicating	
12:45–2:15 PM PDT (1.5 clock hours or 90 minutes)	
☐ Attendee ☐ Speaker RP5 Building an Effective Export Control Program within an Evolving	
☐ Attendee ☐ Speaker RP6 Best Practice Approaches to Building an Effective Research Billing	
☐ Attendee ☐ Speaker HEP5 Clery Act Compliance: A Collaborative Approach	
☐ Attendee ☐ Speaker HEPS Clery Act Compliance: A Collaborative Application ☐ Attendee ☐ Speaker HEPS How to Eat an Elephant: Big Compliance, Small Program	
Attendee — Speaker Hero flow to Eat all Elephant. Big Compliance, Small Flogram	
2:30 – 4:00 PM PDT (1.5 clock hours or 90 minutes)	
☐ Attendee ☐ Speaker RP7 Clinical Trials in a Virtual World: A Case Study Analysis of Compliance	
☐ Attendee ☐ Speaker RP8 Hot FDA Compliance Issues for 2022	
☐ Attendee ☐ Speaker HEP7 CMMC Should Scare You: Latest Developments and How to Prepare	
☐ Attendee ☐ Speaker HEP8 Compliance Officers Roundtable	
Thursday, June 9	
8:15 – 9:15 AM PDT (1.0 clock hour or 60 minutes)	
☐ Attendee ☐ Speaker GENERAL SESSION: Research Year in Review	
☐ Attendee ☐ Speaker GENERAL SESSION: Higher Education Compliance: 2021–2022 Year in Review	
9:45 – 10:45 AM PDT (1.0 clock hour or 60 minutes)	
☐ Attendee ☐ Speaker R101 Research Billing Compliance: A Case Study at Renown Health Using	
☐ Attendee ☐ Speaker R101 Research Billing Compilance. A Case Study at Renown Health Osing ☐ Attendee ☐ Speaker R102 Use of Data from Non-Traditional Sources to Conduct Human Research	
. ,	
☐ Attendee ☐ Speaker HE102 Compliance: Whose Job Is It?	
NAME (Print):	

- ★ ATTENDEES must indicate "Attendee" for attendance below ONLY check sessions attended!
- **★** SPEAKERS must indicate "Speaker" for sessions presented and "Attendee" for sessions attended.
- **★** NOTE any session time missed if you logged in late or logged out early.

11:00 AM -12:00 PM PDT (1.0 clock hour or 60 minutes)		
☐ Attendee ☐ Speak	rer R103 How to Get (More) Bang for Your Buck! Developing & Executing Good	
☐ Attendee ☐ Speak	rer R104 Handling Multi-Faceted Investigations Related to Research	
☐ Attendee ☐ Speak	HE103 How to Operationalize Enterprise Risk Management in an Increasingly	
☐ Attendee ☐ Speak	rer HE104 How to Evolve Your Compliance Program with an Update to Your Framework	
4 00 0 00 004 007 /4 0		
	clock hour or 60 minutes)	
'	R105 A Hidden Minefield? Navigating Legal and Compliance Risks in Research R106 Complexities of Data Sharing with External Researchers	
	rer HE105 Adding Privacy Questions to Your Vendor Security Assessment Process	
	er HE106 Beyond the Background Check	
ш Attendee ш эреак	er HE100 beyond the background check	
2:15 – 3:15 PM PDT (1.0	clock hour or 60 minutes)	
☐ Attendee ☐ Speak	rer R107 Instituting Improvement and Quality Assurance in an Animal Care	
☐ Attendee ☐ Speak	rer R108 Increasing Diversity in Clinical Research	
☐ Attendee ☐ Speak	rer HE107 Privacy Law Update	
☐ Attendee ☐ Speak	HE108 Investigation and Compliance Missteps	
3:30 – 4:30 PM PDT (1.0 clock hour or 60 minutes)		
	rer R109 CMS Open Payments Expansion: Impacts to Research Conflicts of Interest	
	R110 It's Not You, It's Me: Building and Maintaining Trust between Research	
	HE109 Implementing an Effective Compliance Assessment Framework	
	er HE110 Policy Transformation at UNTHSC	
Friday, June 10		
8:00 – 9:00 AM PDT (1.0	clock hour or 60 minutes)	
:	GENERAL SESSION: OHRP Compliance Update: Hot Topics	
	GENERAL SESSION: Compliance in the Era of Distributed Workforces	
9:30 – 10:30 AM PDT (1.0	clock hour or 60 minutes)	
☐ Attendee ☐ Speak	rer R111 Managing COI Compliance: The Importance of Disclosures in Publications	
☐ Attendee ☐ Speak	Ref R112 Data Use in Research: Limitations, Obligations, Myths, and Mysteries	
☐ Attendee ☐ Speak	HE111 When Privacy Needs Transparency: Responding to Data Threats	
\square Attendee \square Speak	HE112 Title IX: The Past, Present, and Future of Campus Investigations	
10.4E _ 11.4E AM DDT /1	.0 clock hour or 60 minutes)	
•	er R113 Expanding the Plan: Integrating Research Compliance Risk Assessments	
•	er R114 NIST Cybersecurity Framework = A Credible & Prescriptive Standard	
	rer HE113 Foreign Influence: Practical Approaches Toward Converting Issue	
	er 114 The Really Ugly Duckling and Other Stories to Ensure Your Training Doesn't	
_ /teenace _ spear	er 114 The Really Ogly Duckling and Other Stories to Linsuite Tour Training Duesit t	
	NAME (Print):	

- ★ ATTENDEES must indicate "Attendee" for attendance below ONLY check sessions attended!

 ★ SPEAKERS must indicate "Speaker" for sessions presented and "Attendee" for sessions attended.

 ★ SPEAKERS must indicate "Speaker" for sessions presented and "Attendee" for sessions attended. ★ NOTE any session time missed if you logged in late or logged out early.
12:45 − 1:45 PM PDT (1.0 clock hour or 60 minutes) Attendee □ Speaker
2:00 – 3:00 PM PDT (1.0 clock hour or 60 minutes) ☐ Attendee ☐ Speaker
3:15 – 4:15 PM PDT (1.0 clock hour or 60 minutes) ☐ Attendee ☐ Speaker ☐ Speaker ☐ Speaker ☐ Speaker ☐ Speaker ☐ GENERAL SESSION: DE&I, Compliance, and Higher Education

NAME (Print):_____