

HCCA's Research Compliance Conference SCCE's Higher Education Compliance Conference June 1 - 3, 2020 | Virtual

Please email or fax this form following the conclusion of the conference.

email: ccb@compliancecertification.org | fax: 952.988.0146

This form must be completed and submitted to receive a certificate of attendance and/or continuing education credit. Check the box(es) below corresponding to the credit type(s) you wish to receive.

CHC, CHRC, CHPC, CHC-F, CCEP, CCEP-I, CCEP-F 50-minute hour CCB CEUs will automatically be accessed.	FOR ATTORNEYS ONLY: Continuing Legal Education (CLE) Submit this application within seven days to allow for state reporting, if required.
☐ AHIMA 60-minute hour HCCA's Research Conference Sessions Only	Verify your CLE requirements with your state. State/License #
☐ ACHE 60-minute hour HCCA's Research Conference Sessions Only	State/License #
DNI CA Board of Bogistored Nursing	State/License #
□ RN – CA Board of Registered Nursing HCCA's Research Conference Sessions Only	Other Credit type not already listed.
State/License #	

<u>CCB, AHIMA, and ACHE:</u> credits and certificate will be posted and available online in your account within four weeks.

<u>CLE, RN, and Other</u> external credit certificates will be emailed within four weeks.

★ By signing below, I attest that I HAVE ATTEN	NDED THE SESSION(S) I indicated on this application:
Name (PRINT legibly):	Phone:
Email Certificate to:	
Signature:	Date:

- ★ ATTENDEES must indicate "Attendee" for attendance below ONLY check sessions attended!
- **★** SPEAKERS must indicate "Speaker" for sessions presented and "Attendee" for sessions attended.
- **★** NOTE any session time missed if you logged in late or logged out early

M	ONDAY,	JUI	NE 1	CON	FEREN	<u>CE</u>	
09:	09:00 AM – 10:00 AM CDT (1.0 clock hour or 60 minutes)						
	Attendee		Speaker	HCCA	Room 3	Research Compliance General Session: Research Year in Review	
	Attendee		Speaker	SCCE	Room 1	Higher Education General Session: 2019-20 Year in Review	
10::	15 AM – 11	:15 A	M CDT (:	1.0 cloc	k hour or	60 minutes)	
	Attendee		Speaker	HCCA	Room 3	R2 OCR Audits: Past, Present, and Future Considerations for Privacy and Security	
	Attendee		Speaker	HCCA	Room 4	R3 Stop! Or Else I'll Say Stop Again! Institutional Responses to COI Noncompliance	
	Attendee		Speaker	SCCE	Room 1	H2 Imagineering a University-Wide Conflict of Interest CommitmentPossible	
	Attendee		•			H3 Compliance Risk Reviews: DevelopingCompliance Monitoring Process	
11:	11:30 AM – 12:30 PM CDT (1.0 clock hour or 60 minutes)						
	Attendee					R4 The Civil Monetary Penalties Law and the Role of HHS-OIGand Enforcement	
	Attendee				Room 4	R5 Managing ComplianceCommunity Oncology Research Program NCORP Site?	
	Attendee		•		Room 1	H4 Investigations — The Who, The Howto Effectively Navigate an Investigation	
	Attendee		•			H5 Effective Compliance Responses to Covid-19A Facilitated Discussion	
01:	01:15 PM – 02:15 PM CDT (1.0 clock hour or 60 minutes)						
	Attendee		-		Room 3	•	
	Attendee		•		Room 4	R7 Responsible Conduct: Collaborating on RCR Training	
	Attendee		•		Room 1	H6 Awareness, Training, and DevelopmentApproach to Compliance Education	
	Attendee		•			H7 Sports Wagering and Intercollegiate Athletics	
02:	30 PM – 03	:30 PI	M CDT (1	.0 cloc	k hour or	60 minutes)	
	Attendee		•			R8 Compliance and Cultureand Approach Can Help Support Clinical Trial Billing	
	Attendee	\Box	•		Room 4	R9 How to Overcome the ChallengesResearch in a Skilled Nursing Facility	
	Attendee		•		Room 1	H8 A JourneyCase Studies, Lessons Learned, and How to Mitigate Being a Victim	
	Attendee		•			H9 Fraud in Higher Education Institutions: It Only Happens at Other Schools	
03:	45 PM – 04	:45 PI	M CDT (1	.0 cloc	k hour or	60 minutes)	
	Attendee		-			General Session: Preventing Grant Fraud, Waste and Abuse	
$\overline{\Box}$	Attendee	\Box	•			H10 Foreign Influence: Mitigating Risk through Strong Policies and Processes	
	Attendee		•			H11 Operationalizing Privacy and Data Security Compliance in Higher Education	
					NAI	ME (Print):	

- ★ ATTENDEES must indicate "Attendee" for attendance below ONLY check sessions attended!
- **★** SPEAKERS must indicate "Speaker" for sessions presented and "Attendee" for sessions attended.
- **★** NOTE any session time missed if you logged in late or logged out early

TUESDAY, JUNE 2 CONFERENCE continued					
09:00 AM – 10:00 AM CDT (1.0 clock hour or 60 minutes)					
☐ Attendee ☐ Speaker HCCA Room 3 General Session: Difficult Case Scenarios in Clinical Research Billing					
☐ Attendee ☐ Speaker SCCE Room 1 General Session: What do Starbucks CoffeeEmbed It Within the Operations					
10:15 AM – 11:15 AM CDT (1.0 clock hour or 60 minutes)					
Attendee Speaker HCCA Room 3 R13 CRRC: Clinical Research Revenue Cycle Management: Avoiding the Pitfalls					
Attendee Speaker HCCA Room 4 R14 The Benefit of CollaborationUnits: Enhancing Compliance at Your Institution					
Attendee Speaker SCCE Room 1 H13 Centralizing University Policy Approval and Management					
Attendee Speaker SCCE Room 2 H14 Who's Afraid of Internal ControlsCompliance Programs More Effective					
11:30 AM – 12:30 PM CDT (1.0 clock hour or 60 minutes)					
☐ Attendee ☐ Speaker HCCA Room 3 R15 A Compliance Officer's Research Data Nightmare and How to Wake Up From					
Attendee Speaker HCCA Room 4 R16 Right to Try Laws vs. FDA Expanded AccessKnow and What You Need to Do					
☐ Attendee ☐ Speaker SCCE Room 1 H15 High Anxiety—The Drug Free Schools and Communitiesof Marijuana					
☐ Attendee ☐ Speaker SCCE Room 2 H16 Investigations Infrastructure and Corrective Actions					
01:15 PM – 02:15 PM CDT (1.0 clock hour or 60 minutes)					
,					
'					
Attendee Speaker SCCE Room 1 H17 Dealing with the F Word: Foreign Gifts and Contracts					
Attendee Speaker SCCE Room 2 H18 Harmonizing the Complianceand Enterprise Risk Management Risk Function					
02:30 PM - 03:30 PM CDT (1.0 clock hour or 60 minutes)					
Attendee					
Attendee					
☐ Attendee ☐ Speaker SCCE Room 1 H19 Building and Sustaining a Culture of Compliance and EthicsTraining					
☐ Attendee ☐ Speaker SCCE Room 2 H20 Complying with the Shifting Title IX Landscape					
03:45 PM – 04:45 PM CDT (1.0 clock hour or 60 minutes)					
☐ Attendee ☐ Speaker HCCA Room 3 General Session: "Research Compliance During the Pandemic" – A Round Table					
☐ Attendee ☐ Speaker SCCE Room 1 General Session: Foreign Influences on Research IntegrityResearch Environmen					
Attended a speaker seeman as a					
NAME (Print):					

- ★ ATTENDEES must indicate "Attendee" for attendance below ONLY check sessions attended!
- **★** SPEAKERS must indicate "Speaker" for sessions presented and "Attendee" for sessions attended.
- **★** NOTE any session time missed if you logged in late or logged out early

WEDNESDAY, JUNE 3	CONFERENCE continued.	
-------------------	------------------------------	--

09:00 AM – 10:30 AM CDT (1.5 clock hours or 90 minutes)								
Ш	Attendee	Ш				R22 Conflict of Interest 101: Identifying, Managing, and Preventing Research Risk		
	Attendee					R23 Supplementing Traditional Research Compliance MonitoringSurveillance		
	Attendee		Speaker	SCCE	Room 1	H22 HIPAA and Hybrid Entity Status: Why Most Universities Get It Wrong		
	Attendee		Speaker	SCCE	Room 2	H23 Free Speech and Protests on Campusto Protect Reputation and Safety		
10:45 AM – 12:15 PM CDT (1.5 clock hours or 90 minutes)								
	Attendee		Speaker	HCCA	Room 3	R24 The Laws of the Jungle: An Introduction to the Regulation of Animal Research		
	Attendee		Speaker	HCCA	Room 4	R25 Research StepchildrenExpanded Access to Investigational Medical Products		
	Attendee		Speaker	SCCE	Room 1	H24 Export Controls and International Research		
	Attendee		Speaker	SCCE	Room 2	H25 Institution-wide Compliance Assessment:What It Is and Why You Need to Do It		
01:00 PM – 02:30 PM CDT (1.5 clock hours or 90 minutes)								
	Attendee		Speaker	HCCA	Room 3	R26 "Wish I Had Known That a Year Ago"Misconduct Inquiry and Investigation		
	Attendee		Speaker	HCCA	Room 4	R27 Let's Talk About Itof the Changes from the Revised Human Subject Rules		
	Attendee		Speaker	SCCE	Room 1	H26 Financial Risk Monitoring in Higher Education: New Compliance Challenges		
	Attendee		Speaker	SCCE	Room 2	H27 Artificial Intelligence and Proactive Compliance		
02:45 PM – 04:15 PM CDT (1.5 clock hours or 90 minutes)								
	Attendee		Speaker	HCCA	Room 3	R28 Noncompliance in Animal Research Oversight		
	Attendee		Speaker	НССА	Room 4	R29 Demonstrating Good Clinical Practice (GCP)of Regulatory Documents		
	Attendee		Speaker	SCCE	Room 1	H28 Developing and Utilizing a HECA ModelObligations on Your Campus		
	Attendee					H29 Compliance Officers Roundtable		
	NAME (Print):							